Buis walsen

Therm-Control Buigen walst diverse buizen, kokers en profielen tot en met 90 mm voor diverse doeleinden zoals bijvoorbeeld: spiltrappen en trapbomen, kunstwerken, transportsystemen, hekwerken, promotiematerialen, beursstands, straatmeubilair en tal van andere producten. Buis walsen kan met alle metalen zoals  aluminium, staal, RVS, messing en koper.

 

 

Buis walsen grote radius

Voor het buis walsen met een grote radius maken wij gebruik van een hydraulische Walsmachine. Deze machine is in staat om naast 2 dimensionale bogen ook 3 dimensionale bogen te produceren. Een toepassing hiervan is bijvoorbeeld. een spiltrapleuning. Het toepassingsgebied van de walsmachine is niet alleen ronde buis, maar ook vierkante- of rechthoekige kokerprofielen, hoeklijn, strip en T-profiel in staal aluminium en RVS buizen.

 

 

Maatwerk buis walsen

Alle genoemde producten dienen slechts als indicatie van onze mogelijkheden. Binnen de eerder genoemde diameter-range is uitzonderlijk veel mogelijk, en is de oplossing voor uw probleem een stap dichterbij. Indien u contact met ons opneemt kunt u rekenen op een team van specialisten, met veel kennis en een ruime ervaring in strip walsen, hoeklijn walsen,  rond walsen en staf walsen en die een uitdaging niet uit de weg gaan.

Ervaring en expertise

Vanuit diverse branches zijn wij in de afgelopen jaren benaderd vanwege onze expertise op het gebied van buis walsen en buis buigen. Dit heeft o.a. geresulteerd in het walsen van onderdelen voor boogkassen, brugleuningen, boothuizen, kunstwerken, stuurframes en tal van andere toepassingen.

Download hier de buigcapaciteitentabel.

Meer info?

Heeft u een specifieke vraag over buis walsen? Wij denken graag met u mee!