Promotionele buisvormen

In de loop der jaren hebben vele diverse branches hun weg gevonden naar onze expertise op het gebied van buisvormen en promotieproducten. Of u nu op zoek bent naar een ontwerp voor uw beursstand die bestaat uit diverse buisvormen, een etalage promotie uiting, of een kunstobject in uw tuin …. de buigspecialisten van Therm-Control Buigen zijn vakkundig, innovatief en gaan alleen voor het best mogelijke resultaat. Vanuit diverse hoeken zijn wij in de afgelopen jaren benaderd om mee te denken over diverse promotionele buisvormen. Denk hierbij aan beursstands, etalage materiaal, sierlampen, straat meubilair, kunstobjecten. Kortom, allerlei verschillende buisvormen van staal, rvs of aluminium.

 

 

Buisvormen & bewerking

Uw idee omgezet in perfect gebogen buisvormen. Wij denken graag met u mee om uw idee om te zetten in een perfect uitgevoerd product waar u mee voor de dag kunt komen. Het buigen en/of walsen van diverse soorten metaal is onze passie waarbij 100% kwaliteit hoog in het vaandel staat.

 

 

Op de bovenstaande foto’s kunt u diverse projecten bekijken welke door ons zijn gerealiseerd. De buisvormen verwerkt in de beursstand en het etalagemateriaal (Tommy Hilfinger) zijn vanwege de grote radius gewalst. Voor onze eigen beursstand hebben wij vanuit een eigen ontwerp en idee het stand meubilair vervaardigd uit gebogen stalen buizen, die met vakkundig en subtiel laswerk aan elkaar gelast zijn.

Meer info?

Wilt u meer weten over buisvormen of promotiemateriaal?