DoornbuigenTCBuigen

Doornbuigen

Therm-Control Buigen Geen onderdeel van een categorie

Wanneer een buis gebogen wordt kunnen er twee dingen gebeuren: De buitenwand van de buis/bocht wordt dunner en scheurt open of er ontstaan rimpels aan de binnenkant van de buis/bocht. Bij Therm-Control Buigen maken wij voor het buigen van stalen buis gebruik van een doorn waardoor minder ongewenste vervormingen optreden. Het doornbuigen van een buis is een vak apart waarbij met een aantal factoren rekening gehouden moet worden. Een buigdoorn zorgt ervoor, mits juist ingesteld, dat de buitendiameter van de buis niet invalt en zijn oorspronkelijke vorm behouden blijft. Bekijk wat we voor u kunnen betekenen en ervaar de uitstekende kwaliteit en de tot in perfectie uitgevoerde gebogen buizen van Therm-Control Buigen.

Buizen doornbuigen

Als specialist op het gebied van het buigen van stalen, rvs en aluminium buizen, stellen we bij Therm-Control Buigen hoge eisen aan de kwaliteit en flexibiliteit van onze producten en service. Door nauw samen te werken met onze opdrachtgevers, enkel gebruik te maken van kwaliteitsmaterialen en de uitgebreide kennis en expertise van onze werknemers kunnen we u gegarandeerd perfect kwaliteit bieden. Door de uitgebreide mogelijkheden voor het buigen, walsen en doornbuigen van buizen gaan we samen met u op zoek naar passende en creatieve toepassingen om zo tot een uitstekend eindresultaat te komen. Kortom, Therm-Control Buigen is de betrouwbare partner die graag met u meedenkt over de juiste toepassing en oplossing voor uw aanvraag.

Meer weten?
Heeft u vragen over de mogelijkheden en het buigproces bij doornbuigen? Bel ons dan op +31 0174-412137. Daarnaast kunt u tevens gebruik maken van ons contactformulier, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naast doornbuigen kunt u bij ons tevens terecht voor het walsen, bewerken en lassen van uw RVS, stalen en aluminium buizen.