Buizen Buigen

Wat is CNC buizen buigen?

Therm-Control Buigen Geen onderdeel van een categorie Laat een reactie achter

CNC buizen buigen

De afkorting CNC buigen bij CNC buigen buigen, betekent; computer numerial control buigen. Een computergestuurde buigmachine is in staat snel en nauwkeurig identieke vormen te buigen. Waar vroeger het buizen buigen een zeer arbeidsintensief proces was, is het buizen buigen op een CNC gestuurde buigmachine volledig geautomatiseerd. Dankzij het CNC buigproces en onze expertise op dit gebied, kunnen wij bij identieke series een hoge mate van nauwkeurigheid garanderen. Kwaliteit staat bij Therm-Control Buigen in ’s Gravenzande (Westland), dan ook hoog in het vaandel.

Met CNC buigen zijn wij in staat ronde buis, koker buis, profiel buis in staal, rvs en aluminium te buigen in de range van 16 mm t/m 60,3 mm.
Met de nauwkeurige CNC walsmachine kunnen ronde buis, vierkante buis, kokers, T-ijzers en hoeklijnen in verschillende radii in 1 walsing, moeiteloos worden vervormd. Wij kunnen buizen tot en met 88.9 mm walsen. Enkel stuks en seriematig walst de CNC walsmachine uiterst nauwkeurig. Bent u op zoek naar een partij in het Westland die ervaring heeft in het buizen buigen en buizen walsen van staal, rvs en aluminium, dan bent u bij Therm-Control Buigen aan het juiste adres.

Bekijk een kort filmpje waarbij we een kokerbuis buigen.

Wilt u meer weten? Bel ons direct op 0174-412137. Wij helpen u graag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.