pijp buigen

Pijp buigen

Therm-Control Buigen Geen onderdeel van een categorie

Pijp buigen laat u doen bij Therm-Control Buigen in ’s Gravenzande. Ons vakkundig personeel heeft ruim 30 jaar ervaring in het koud buigen van ronde buis, koker buis en buisprofielen. Onze expertise ligt zowel in de glastuinbouw als in de industrie voor o.a. prefab leidingwerk, buisrail verwarming, maritieme en offshore industrie. Zo maken wij sinds jaar en dag kwalitatieve buisrail kopstukken ten behoeve van buisrailverwarming in de glastuinbouw. Buisrail kopstukken zijn naadloos en daardoor kostenbesparend omdat de monteurs geen extra lasbewerkingen hoeven uit te voeren. Buizen waarin meerdere bochten gebogen  zijn (bochtpijpen) en gebruikt worden voor bijvoorbeeld pijpleidingen, zijn net als buisrail kopstukken stukken voordeliger dan het gebruik van lasbochten.

CNC buigmachines

Onze geavanceerde en computergestuurde CNC buigmachines, met een opvoerlengte van 3, 4 en 6 meter, zijn van degelijke Nederlandse makelij. Pijp buigen is een specialistisch vak en vereist, naast geavanceerde apparatuur, kennis en ervaring. Met onze machines kunnen wij stalen, rvs en aluminium pijp buigen in de range 16 mm t/m 60,3 mm. Bekijk onze capaciteitentabel voor alle aanwezige buigblokken. Heeft u een speciale aanvraag en staat de gewenste diameter er niet bij? Wij gaan graag met u in gesprek om tot een oplossing te komen.

Kwaliteit en snelle levertijd

Door onze jarenlange ervaring en goede relatie met onze leveranciers zijn wij in staat snel te kunnen schakelen om uw opdracht op tijd te leveren. Door gebruik te maken van een doorn tijdens het pijp buigen en door alleen de beste stalen, rvs of aluminium buizen in te kopen bij kwaliteitsleveranciers, blijft de buis na bewerking zijn oorspronkelijke vorm behouden.

Wilt u meer informatie of een kijkje nemen in onze werkplaats? Wij ontvangen u graag voor een rondleiding. Bel +31 (0)174-412137 of neem contact met ons op via het contactformulier.