StaalBuigenTC

Staal buigen

Therm-Control Buigen Geen onderdeel van een categorie

Met onze CNC doornbuigmachines, met een opvoerlengte van 6, 4 en 3 meter, zijn wij in staat ronde en vierkante buisprofelen in de range 16 mm t/m 60,3 mm met variërende wanddikten, in vrijwel iedere gewenste vorm te buigen. Ook staal buigen laat u vakkundig uitvoeren door Therm-Control Buigen in ’s Gravenzande. Reeds 30 jaar houden we ons bezig met het vervormen, bewerken en buigen van stalen buizen in elke gewenste vorm. Met behulp van geavanceerde machines, uitstekend materiaal en een gedegen vakkennis staan we garant voor een duurzaam resultaat van hoge kwaliteit.

Stalen buizen buigen

Bij Therm-Control Buigen zijn we niet alleen zeer ervaren in het buigen en walsen van staal, rvs of aluminium, ook het bewerken van gebogen buisprofielen behoort tot ons vakgebied. Met geavanceerde machines boren, zagen, knippen en lassen wij uw gebogen bocht tot eind of halffabrikaten. Bij Therm-Control Buigen staan kwaliteit, nauwkeurigheid en klanttevredenheid altijd voorop. We zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wilt u staal buigen of bewerken, maar wilt u graag eerst meer informatie of advies? Onze specialisten denken graag met u mee en gaan samen met u opzoek naar de juiste toepassing.

Meer weten?

Het CNC buigen van staal is slechts een van de werkzaamheden van Therm-Control Buigen. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden en heeft u een specifieke vraag, neem dan gerust contact met ons op via het aanvraagformulier of via de telefoon op +31 (0) 174-412137.